Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@15:45:17 GMT

وکیل کلاهبرداری را بشناسید!

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۷۱۸۶

وکیل کلاهبرداری را بشناسید!

یکی از پرونده‌های بسیار مهمی که سالهای زیادی است در دادگاه‌ها و محاکم قضایی مطرح می‌گردد، پرونده کلاهبرداری می‌باشد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام لایحه، معمولا در جریان چنین پرونده‌هایی،  وکیل کلاهبرداری  نقش بسیار مهم و اساسی را ایفا می‌کند و در روند دادرسی تاثیر بسزایی دارد.

در حالت کلی جرم کلاهبرداری جز جرایم علیه حق مالکیت به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که فرد کلاهبردار، حق مالکیت افراد را نادیده می‌گیرد و اقدام به دروغ گفتن می‌کند تا با حیله و فریب به اهداف نامشروع خود برسد در واقع جرم کلاهبرداری اتفاق افتاده است. جالب است بدانید که در چنین مواردی خواهان پرونده یا همان فرد بزه دیده باید بتواند این موضوع را اثبات کند که مرتکب پرونده اقدام به کلاهبرداری کرده و حق مالکیت او را نادیده گرفته است. اکنون ممکن است این سوال اساسی برای بسیاری از افراد بوجود آید که اصلا چگونه باید این موضوع را اثبات کرد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که وکیل برای کلاهبرداری همان کسی است که با تکیه بر دانش حقوقی که دارد، می‌تواند به راحتی از تضییع حقوق افراد جلوگیری کند و با ارائه ادله اثبات، مدارک مستدل در جهت اثبات جرم کلاهبرداری در محاکم قضایی اقدام کند.

مجازات کلاهبرداران

کلاهبرداری یکی از اقدامات نادرستی است که در جهت پایمال حقوق مالکیت مردم یک جامعه اتفاق می‌افتد، به همین خاطر نیز قانونگذار کشور ما مجازات‌های نسبتا سنگینی برای چنین مجرمانی در نظر گرفته است که در قانون به آنها اشاره شده است. هنگامی وکیل کلاهبرداری می‌تواند به تمامی آسیب‌دیدگان کمک کند تا در جهت اخذ حقوق خود قدم بردارند.

بر اساس قانون مجازات کشور ما، هر کس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکت‌ها، تجارتخانه‌ها یا کارخانه‌ها یا موسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد و یا به امور غیر واقع امیدوار نماید یا از حوادث و پیش‌آمدهای غیرواقع بترساند؛ یا اسم و یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد یا حواله جات یا قبوض یا مفاصا حساب و امثال آنها تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب می‌شود و به  مجازات حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است و رد مال به صاحب اصلی مال  محکوم می‌شود.

چرا وکیل کلاهبرداری؟

از آنجایی که تعداد سودجویان و کلاهبرداران در جامعه در حال افزایش است، کاملا طبیعی است که وقوع چنین جرایمی نیز افزایش پیدا کند. در بسیاری از مواقع دیده می شود، هنگامی که جرم کلاهبرداری اتفاق می‌افتد، افراد دچار سردرگمی می‌شوند و دقیقا نمی‌دانند باید چه اقدامی انجام دهند؛ همین موضوع باعث می‌شود تا روند تشکیل پرونده و رسیدگی به آن به تعویق بیفتد. در نتیجه فرد کلاهبردار نیز فرصت بیشتری برای فرار و سوءاستفاده از حق ضایع شده دیگران را خواهد داشت.

اگر شما یا اطرافیانتان جز آن دسته از کسانی هستید که با چنین مشکلی روبرو شده‌اید، به شما توصیه می‌کنیم که به جای آن که وقت خود را هدر دهید، هر چه سریع‌تر به وکیل کلاهبرداری مراجعه کنید. وکیل کلاهبرداری بهتر از هر شخص دیگری می‌تواند شما را در جهت احقاق حقوقتان راهنمایی کند. گروه وکلای عدالت نویسان دارای کادری مجرب و متخصص است و می تواند در زمینه تمامی پرونده های قضایی به طور تخصصی به ارائه خدمات حقوقی بپردازد.  

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وکیل کلاهبرداری وکیل کلاهبرداری جرم کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ پزشکانی که میلیاردی جریمه شدند

سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آن ها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • اقدام عجیب «تتلو» در زندان خبرساز شد
  • ببینید | گفت و گوی اختصاصی با وکیل تتلو
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ پزشکانی که میلیاردی جریمه شدند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید